• Εγγραφή στο Newsletter

Πίτσα με αραβική πίτα, ντομάτα, γαλοπούλα και μοτσαρέλα

pizza_araviki pitaΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)

  • 1 μεγάλη αραβική πίτα
  • 1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1/2κ.γ. ζάχαρη
  • 1/2κ.γ. ρίγανη
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 φέτες γαλοπούλα
  • 100γρ. μοτσαρέλα τριμμένη

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βάζουμε σε ένα μπολ την τριμμένη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.

Βάζουμε την πίτα μέσα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα απλώνουμε από πάνω την σάλτσα ντομάτας, βάζουμε τη γαλοπούλα, πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο C για 10 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.

Συγγραφέας: Ανδρέας Λαγός, Σεφ

Γράψτε το σχόλιό σας.

* Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, με πεζοκεφαλαία

Copyright © 2013 - Child’s Nutrition. All Rights Reserved.
WebOlution design & development