• Εγγραφή στο Newsletter

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ

scientic team 1  Με τη συμμετοχή 880 παιδιών από 13 ακαδημίες ποδοσφαίρου και 1.400 γονέων και συνοδών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο   Περιστερίου η τρίτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, όλες οι δραστηριότητες, στο πλαίσιο των φεστιβάλ, προωθούν με τον πιο      ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθαι», τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία     βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές. Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα  του προγράμματος ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών. Αντικείμενο του διατροφικού σεμιναρίου που    πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΜΚΟ, Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου, ήταν πώς οι γονείς θα διαβάζουν σωστά ετικέτες τροφίμων και θα αποφεύγουν  τις διατροφικές παγίδες των συσκευασιών, κάνοντας τις καλύτερες και πιο συνειδητοποιημένες επιλογές τόσο για τα παιδιά τους, όσο και για ολόκληρη την  οικογένεια.

Επίσης, οι προπονητές όλων των ακαδημιών παρακολούθησαν προπονητικό σεμινάριο από τον υπεύθυνο της προπονητικής ομάδας του προγράμματος και βοηθό   προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Κώστα Τσάνα.

 

 

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσάνα  μπροστά στη διατροφική πυραμίδα.

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσάνα μπροστά στη διατροφική πυραμίδα.

kosmos jpg 1

Paraolympionikespg 1

Συγγραφέας άρθρου: Child Nutrition -

Δείτε σχετικά άρθρα

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Γιάννενα με τη συμμετοχή 680 παιδιών

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 680 παιδιών και 1200 γονέων ...

Περισσότερα

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο Άργος με τη συμμετοχή 620 παιδιών

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο Άργος

Περισσότερα

Πιο αυστηροί κανόνες στο μάρκετινγκ των παιδικών τροφίμων

O οργανισμός υγείας των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε και από τις 53 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να θέσουν αυστηρότερες ρυθμίσεις.

Περισσότερα

Γράψτε το σχόλιό σας.

* Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, με πεζοκεφαλαία

Copyright © 2013 - Child’s Nutrition. All Rights Reserved.
WebOlution design & development