• Εγγραφή στο Newsletter

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στην Κατερίνη

 

Με τη συμμετοχή 610 παιδιών και 1.000 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, την Κυριακή 20 Μαρτίου, η τέταρτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, όλες οι δραστηριότητες, στο πλαίσιο των φεστιβάλ, προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθαι», τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές. Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών. Αντικείμενο του διατροφικού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΜΚΟ, Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου, ήταν πώς οι γονείς θα διαβάζουν σωστά ετικέτες τροφίμων και θα αποφεύγουν τις διατροφικές παγίδες των συσκευασιών, κάνοντας τις καλύτερες και πιο συνειδητοποιημένες επιλογές τόσο για τα παιδιά τους, όσο και για ολόκληρη την οικογένεια.

 

Στο φεστιβάλ της Κατερίνης συμμετείχε ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι, δίνοντας πολύτιμες κατευθύνσεις στα παιδιά. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι: Βασίλης Χατζηπαναγής, Κατερίνα Νικολαΐδου, Γκρέμης Μωϋσιάδης και Πασχάλης Κουλούμογλου.

 

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου με τον Βασίλη Χατζηπαναγή.

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου με τον Βασίλη Χατζηπαναγή.

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου με την ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου με την ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου

Συγγραφέας άρθρου: Child Nutrition -

Γράψτε το σχόλιό σας.

* Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, με πεζοκεφαλαία

Copyright © 2013 - Child’s Nutrition. All Rights Reserved.
WebOlution design & development